Izvor: Novosti
31.01.2024 u 09:48
0

DRAMA U DENVERU: Nikola Jokić se našao u neočekivanom problemu

Nikola Jokić treba da igra jedan od najvažnijih mečeva ovog dela sezone, ali se našao u problemu.

Naime, prvi put od novembra, srpski as se našao na listi povređenih Denver nagetsa i to baš pred megdan sa Oklahoma Sitijem, senzacionalnom ekipom koja maltene od prvog dana nove sezone drži vrh Zapadne konferencije.

Srpski centar je, posle velike i važne pobede nad drugoplasiranim timom istoka, Milvokijem, dospeo u nevolju.

Tanjug/AP/David Zalubowski

-Nikola Jokić ima bol u donjem delu leđa i upravo je ocena „pod znakom pitanja“ pred sledeći meč zabrinula navijače NBA šampiona, jer sledi megdan sa vrlo nezgodnim timom, koji jedino za majstora kakav je centar Nagetsa nema rešenja.

Inače, u izveštaju o povredama, ocena „pod znakom pitanja“ znači da klupski lekari daju 50% šanse takvom košarkašu da zaigra. Da je oznaka verovatno igra, tu su šanse 75%, a „teško da će zaigrati“ – 25%.

NISMO IMALI ŠANSE PROTIV ZVEZDE: Trener Valensije progovorio o porazu

U trećem ovosezonskom nastupu, Jokić je u trijumfu od čak 33 poena nad tada još uvek zelenom Oklahomom imao 28 poena, 14 skokova i pet asistencija. Potom su Tanderi izveli revanš, dobili sa jedan razlike ekipu Denvera, a Jokić bio sveden na 24 poena, šest skokova i 12 asistencija, da bi u prethodnom meču Oklahoma deklasirala Nagetse sa čak +26, a srpski centar meč završio sa 19 poena, 10 skokova, sedam asistencija ali i sedam izgubljenih lopti.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter