Izvor: BSC HAPPY
04.03.2024 u 18:50
0

DVOJNIK NOVAKA ĐOKOVIĆA JE POZNATI GLUMAC: Sada su viđeni zajedno, nove slike sve DOKAZUJU (FOTO)

Hit objava na poznatoj Tviter stranici

Novak Đoković se nalazi u Americi, gde će uskoro nastupiti na Masters turniru u Indijan Velsu, ali, do početka turnira je on odlučio da se jednostavno zabavlja i obiđe što više različitih manifestacija i provede vremena sa ljudima iz Srbije.

Đoković je bio na utakmici LA Galaksija, gde se družio sa Dejanom Joveljićem i Vladetom Divcem, onda je otišao i na NBA utakmicu gde je nastupao Nikola Jokić, a gde je bio i sa Nikolom Đuričkom, dok je „uveselio“ i mnogobrojne svetske zvezde.

Ipak, tokom NBA utakmice na kojoj je gledao Jokića i Denver protiv Lejkersa, on se pojavio sa jednim naočarima, koje su brzo i preplavile internet, međutim, jedna slika je poslužila i za „meme“, a gde se radi o srpskom teniseru ali i glumcu iz Holivuda.

Naime, na Tviteru je poznata stranica „We Are Tennis“ napravila poređenje Novaka Đokovića i holivudskog glumca Majkla Englera, gde su kao preslikani.

– Da li je neko od vas video Novaka Đokovića i Englera zajedno u jednoj prostoriji – šaljivo su napisali, a glumac i teniser su na slici s naočarima bili identični.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter