Izvor:
13.07.2017 u 01:42
0

Bajern predstavio Rodrigeza: Najlepši rođendanski poklon!

Sve što nije pokazao u Realu, imaće prilike da uradi u Bajernu. Hames Rodriges je danas na velika vrata stigao u Minhen gde je sa nemačkim velikanom potpisao dogovor o dvogodišnjoj pozajmici vrednoj deset miliona evra, uz opciju da Bavarci posle toga za 35,2 miliona evra mogu skroz da otkupe ugovor Kolumbijca.

Hames je sleteo privatnim avionom u Minhen, stavio paraf, a zatim je u društvu Karla Anćelotija održao konferenciju za novinare.

– Veoma sam srećan i uzbuđen što sam došao u veliki klub kao što je Bajern. Ponosan sam i zbog toga što sam prvi Kolumbijac koji će igrati u ovom timu. Ovo je za mene nova kultura, novi tim, ali ja imam velike snove i nadam se da ću biti uspešan. Dobio sam najlepši poklon za rođendan – rekao je Rodriges, koji je danas napunio 26 godina.

Kao što je poznato, Hames je došao na insistiranje trenera Anćelotija. Italijan i Kolumbijac su zajedno sarađivali u "kraljevskom" klubu. Ipak, Hames nije ostvario karijeru u Realu koja mu se predviđala po dolasku sa SP 2014. u Brazilu na kome je bio najbolji strelac. Nekoliko puta je bio na ivici odlaska, ovog leta je bio blizu prelaska u Mančester junajted, ali je ipak zbog Ančelotija rešio da nastavi karijeru u Bajernu.

Novosti
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter