Izvor: Kurir.rs
28.07.2020 u 19:55
0

BARSA GA VIŠE NE ŽELI: Arturo se opija dok njegov SKANDAL trese Španiju

Barselonin fudbaler Arturo Vidal više voli noćni život od samog fudbala od koga živi, zaključak je španskih medija. 

Svoje fudbalsko znanje pokazao je još u Juventusu, gde je takođe imao problema sa upravom oko noćnih izlazaka i poroka. Svojevremeno je u proleće 2015. pijan slupao skupoceni automobil nakon čega ga je Juve prodao u Bajern. 

Sada je Barsi gde luta između prvog tima i rezervi, pa je donekle i logično što nema motiva za igru i što Katalnci nameravaju da ga prodaju. 

SAZNAJTE JOŠ

NAŠI VOJNICI SE NAŠLI POD VATROM! Pucnjava na tromeđi Libana, Sirije i Izraela, gde je raspoređena srpska vojska! Oglasilo se Ministarstvo odbrane!

SLUČAJ DURMITOR: Pištolj nosio jedan uhapšeni, Runjo oslobođen!

UGLEDNA PROFESORKA PREBAČENA U JEDAN OD NAJGORIH ZATVORA NA SVETU: Silovanje je tamo redovna pojava!

Vreme do prodaje iskoristio je za zabavu na Insatgramu gde je putem lajv prenosa hteo da komunicira sa svojim fanova. To nije ispalo tako dobro jer su svi videli Vidala vidno pijanog što je zasmetalo upravi kluba, pa će Čileanac verovatno pre nego što je očekivao napustiti klub. 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter