Izvor: Alo.rs
28.07.2020 u 19:21
0

OPASNO ZA STOJKOVIĆA: Početak priprema ODLOŽEN

estovi na korona virus pred početak priprema bečkog prvoligaša Rapida otkrili su da je jedan igrač zaražen korona virusom, zbog čega je odložen početak treninga. Ime zaraženog nije saopšteno, ali klub ističe da su inficirani i drugi ne pokazuju nikakve simptome.

Igrač, kao i svi koji su bili sa njim u kontaktu su upućeni u samoizolaciju. Uprava kluba je s tim u vezi u stalnom kontaktu sa nadležnim zdravstvenim vlastima i Bundesligom.

Zbog ovog slučaja i daljeg testiranja igrača i stručnog štaba Rapid je otkazao termin za medije povodom početka treninga.

SAZNAJTE JOŠ

NAŠI VOJNICI SE NAŠLI POD VATROM! Pucnjava na tromeđi Libana, Sirije i Izraela, gde je raspoređena srpska vojska! Oglasilo se Ministarstvo odbrane!

SLUČAJ DURMITOR: Pištolj nosio jedan uhapšeni, Runjo oslobođen!

UGLEDNA PROFESORKA PREBAČENA U JEDAN OD NAJGORIH ZATVORA NA SVETU: Silovanje je tamo redovna pojava!

O daljem programu priprema, kao i predviđenom kampu biće interno razgovarano. Igrač Rapida je drugi poznati slučaj zaraze u najvišem rangu takmičenja u Austriji. Početkom meseca je jedan igrač Hartberga bio pozitivan na testu.

Od nastavka prvenstva krajem maja u svim austrijskim lihama važe stroga preventivna pravila sa redovnim testovima. Nova sezona Bundeslige treba da počne sredinom septembra, a većina klubova ove nedelje treba da započne pripreme.

Podsetimo, u Rapidu igra i bivši kapiten Crvene zvezde Filip Stojković.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter