Izvor: alo
16.01.2021 u 14:48
0

BIVŠI NAPADAČ CRNO-BELIH NASTAVLJA DA REŠETA: Uspeo petom da pogodi mrežu!

Nigerijac dominira u Španiji.

Almerija je napravila veliki podvig u šesnaestini finala Kupa Kralja gde je eliminsala prvoligaša Deportivo Alaves pobedom od čak 5:0.

Dvostruki strelac za domaći tim, a ko bi drugi, bio je nezaustavljivi Umar Sadik, u 8. i 45. minutu, i tako nastavio nestvarnu golgetersku seriju koja je krenula od dolaska u španski klub iz Partizana.

Sadik je u Segundi već dao devet golova, a kada se na to doda i nejgov učinak u Kupu, jasno je da je Almerija napravila pun pogodak kada ga je otkupila od crno-belih.

SVE O SPORTU

DONČIĆ VAN SEBE: Zvezdi Dalasa ovo nije lako palo, odmah se okrenuo ka treneru! (VIDEO)

CRVENO-BELE JOŠ JEDAN PRVOTIMAC NAPUŠTA

IGOKEA SE POJAČALA: Stiven Grej stigao u klub iz Laktaša

Pokuševski se radovao u produžetku, Bjelica ponovo bez minuta!

Treba dodati i to da su pored Nigerijca golove još postizali Akeče i Vilar iz penala, dok je Bataglija pogodio sopstvenu mrežu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter