Izvor:
12.06.2017 u 18:03
0

BRĐANI POČELI PRIPREME: Čukarički želi da se vrati u Top 4!

Fudbaleri Čukaričkog počeli su danas pripreme za novu sezonu, u kojoj će cilj biti povratak medju četiri najbolja kluba u Superligi.

"Sa igračima koji su bili do sad, videlo se u prolećnom delu da smo faktički bili medju te četiri. Hoćemo da vratimo lepu igru", rekao je sportski direktor kluba Vladimir Matijašević i dodao da je to moguće uz tri ili četiri pojačanja.

Čukarički je do sada prodao Erhana Mašovića, a Matijašević je naveo da za ostale igrače za sada nema konkretnih ponuda, a da se klubovi najviše raspituju za Ognjena Ožegovića.

"Sigurno je da će biti odlazaka", kazao je Matijašević i dodao da će status kapitena Igora Matića, kome je istekao ugovor, biti poznat kada se vrati sa odmora.

Prvog dana priprema u Košutnjaku se pojavilo 27 igrača, dok je njih osam dobilo dozvolu da kasni.

Zbog reprezentativnih obaveza nisu došli Ognjen Ožegović, Miroslav Bogosavac, Nemanja Radonjić i Dušan Lagator, a kako navode u klubu, opravdano su odsutni Igor Matić, Aleksandar Jevtić, Zehrudin Mehmedović i Darko Zorić.

Prozivku je izvršio pomoćni trener Pavle Delibašić, pošto je prvi Nenad Lalatović na Evropskom prvenstvu sa mladom reprezentacijom Srbije, čiji je selektor.

Delibašić je rekao da ekipa ima plan i program po kom će raditi do kraja meseca i da "neće biti problema", a u stručnom štabu će mu pomagati Mihajlo Jurasović, Milan Ševo, Oliver Kovačević i Nenad Mirosavljević.

Ekipa će u Beogradu trenirati do 1. jula, kada će otići na dvonedeljne pripreme u Sloveniju, a novu sezonu počeće 22. jula.

Kurir
Foto: FK Čukarički

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter