Izvor: Alo.rs
13.07.2020 u 09:50
0

ČETIRI REMIJA NEKADAŠNJEG TRENERA PATIZANA: Posle loše serije Nikolić pod ogromnim pritiskom

Nekadašnji trener Partizana nanizao četiri remija.

Marko Nikolić je odlično startovao na klupi Lokomotive, ali je to bilo kratkog daha. Moskovljani su nanizali četiri remija čime su ugrozili šanse da se direktno plasiraju u Ligu šampiona. Posle meča protiv Ufe, koji je završen 1:1, o trenutnoj situaciji u Lokomotivi je govorio i generalni direktor Vasili Kiknadze.

– Kako možemo da promenimo nešto za tri nedelje sa istim timom? Ko hoće da nađe žrtveno jagnje, naći će ga. Problem je da je razmak između završetka ove i početka naredne sezone jedna i po nedelja. Šta vam daje razlog da mislite da žrtvujemo drugo mesto? Ne mislim da bismo imali više šansi da je ostao Sjomin – rekao je generalni direktor Lokomotive, pomenuvši bivšeg trenera tima.

OVO MORATE ZNATI

ČUVENI PEDIJATAR IZGUBIO BITKU SA KORONOM: DECENIJAMA JE LEČIO DECU SRPSKIH POLITIČARA

STAHOVITA EKSPLOZIJA NA VOJNOM BRODU: Požar guta američku krstaricu, mnogo povređenih! (FOTO, VIDEO)

REKTORKA BEOGRADSKOG UNIVERZITETA PORUČUJE: Moramo da naučimo da živimo i radimo s koronom

LETO PONOVO U SRBIJI: Spremite majice sa kratkim rukavima

PAKLENI PLAN: Hoće da unište Srbiju po svaku cenu

On se potom osvrnuo i na aktuelnog trenera, Marka Nikolića.

– Pred Nikolićem postoje zahtevi od prve utakmice. Ne želim da razgovaram o otkazu. Mi podržavamo trenere, za razliku od mnogih drugih klubova.

Posle svega, Lokomotivi „visi“ direktan plasman u Ligu šampiona, naročito imajući u vidu da u narednom kolu igraju protiv CSKA iz Moskve, a da Krasnodar ima utakmicu manje u trci za drugo mesto.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter