Izvor: kurir.rs
13.07.2020 u 14:19
0

IZNENAĐENJE NA SPISKU PUTNIKA ZA ZLATIBOR: Partizan na pripreme poveo NJEGA!

Fudbaleri Partizana otputovali su na Zlatibor gde će odraditi drugi deo letnjih priprema za novu sezonu. 

Crno-bela ekspedicija se nakon jutarnjih testova na korona virus i prepodnevnog treninga seli se iz Beograda i odlazi put Zlatibora. Baza za ove pripreme biće hotel Palisad sa svim svojim pratećim objektima.

Plan samih priprema dosta je korigovan usled problema izazvanih pandemijom korona virusa, ipak crno-belima je sada ostalo čak dve nedelje da se na poznatoj srpskoj planini što bolje pripremi na predstojeće izazove. 

Trener Milošević odabrao je 30 igrača koji su krenuli put Zlatibora, a jedno ime sa spiska bilo je pravo iznenađenje. 

OVO MORATE ZNATI

ČUVENI PEDIJATAR IZGUBIO BITKU SA KORONOM: DECENIJAMA JE LEČIO DECU SRPSKIH POLITIČARA

STAHOVITA EKSPLOZIJA NA VOJNOM BRODU: Požar guta američku krstaricu, mnogo povređenih! (FOTO, VIDEO)

REKTORKA BEOGRADSKOG UNIVERZITETA PORUČUJE: Moramo da naučimo da živimo i radimo s koronom

LETO PONOVO U SRBIJI: Spremite majice sa kratkim rukavima

PAKLENI PLAN: Hoće da unište Srbiju po svaku cenu

U pitanju je reprezentativac Gvineje Abdulaj Sise (25). Navodno, on je u Partizan došao na preporuku saigrača iz reprezentacije i fudbalera Partizana Sejdube Sume. 

Sise igra na poziciji desnog beka, ali odlično se snalazi i na mestu centralnog defanzivca. On će sa crno-belima odraditi pripreme na Zlatiboru gde će probati da se izbori za ugovor. 

Sise će tako na ovim pripremema pojačati konkurenciju na poziciji desnog beka, koja je u Partizanu već duže vreme “kritična“ s obzirom na činjenicu da je tu poziciju do sada pokrivao jedino Nemanja Miletić. Deo prvenstva konkurenciju Miletiću uz desnu aut liniju pravio je Aleksandar Lutovac, kome to ipak nije prirodna pozicijia, ali koji posle povrede na pripremama u Turskoj nije na radaru trenera Miloševića. Sise je tako mesto u autobusu zauzeo talentovanom Partizanovom detetu Bojatu za koga se očekivalo da krene put Zlatibora i sa prvim timom crno-belih odradi svoje prve pripreme. 

O samom Abdulaju Siseu nema puno podataka na renomiranim fudbalskim sajtovima za praćenje igrača, verovatno zbog činjenica da je mahom branio boje klubova koji nisu u najjačim rangovima takmičenja.

U rodnoj Gvineji nastupao je u Felo Staru, potom se preselio u Francusku, gde je branio boje Maritiga, Anžea i na posletku Šiltigajma. Standardni je član A selekcije Gvineje, za koju je odigrao 11 utakmica i jednom se upisao u listu strelaca. Za nacionalni tim debitovao je u julu 2013. godine. 

Pored Sisea na spisku igrača koji idu na pripreme sa Partizanom su: Vladimir Stojković, Nemanja Stevanović, Aleksandar Popović, Nemanja Miletić, Aleksandar Lutovac, Bojan Ostojić, Uroš Vitas, Igor Vujačić, Slobodan Urošević, Rajko Brežančić, Saša Zdjelar, Aleksandar Šćekić, Bibras Natho, Milan Smiljanić, Lazar Marković, Sejduba Suma, Lazar Pavlović, Filip Stevanović, Takuma Asano, Đorđe Ivanović, Slobodan Stanojlović, Umar Sadik, Bojan Matić, Nikola Štulić, Denis Stojković, Uroš Knežević, Nikola Čolić, Nemanja Jović, Savo Arambašić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter