Izvor: Kurir.rs
26.11.2020 u 09:48
0

CRVENO-BELI OSLABLJENI PROTIV GENTA ZA EVROPSKO PROLEĆE

Fudbaleri Crvene zvezde večeras od 18.55 igraju protiv belgijskog Genta na gostovanju u 4. kolu grupne faze Lige Evrope.

Trener Dejan Stanković istakao je da u večerašnjem susretu alibi neće biti to što su u Gent stigli bez petorice.

„Mnogo puta do sada ponovio sam da imamo 20 startera. Znam koje smo igrače ostavili kod kuće i koliko oni znače za Zvezdu (povređeno Katai, Kanga i Gobeljić, Rodić ima koronu i Sanogo suspenziju), ali nema alibija. Na nama je da se adaptiramo na situaciju. Imamo ekipu koja će se suprotstaviti Gentu i koja je spremna za utakmicu. Nećemo da potcenjujemo Gent, mislimo da su kvalitetni, ali nećemo se braniti“, rekao je Stanković.

SVET SE ODUŽUJE FUDBALSKOJ LEGENDI

FIFA POVLAČI DRES SA BROJEM DESET U ČAST LEGENDE

MMA BORAC ALEKSANDAR ILIĆ PREDVIDEO SMRT FUDBALSKE LEGENDE

SLAVNI FUDBALER UMRO KAD I NJEGOV FUDBALSKI IDOL DŽORDŽ BEST I FIDEL KASTRO (FOTO)

Izabranici Dejana Stankovića posle tri runde su drugi u grupi L sa skorom od dve pobede i jednim porazom, dok je Gent poslednji bez bodova.

„Trebalo je da osvoje više bodova nego što tabela pokazuje, kada se uzme u obzir njihov kvalitet. Ne možemo da se koncentrišemo na jedan rezultat, iako realno kažem – remi bi nam odgovarao. Cilj nam je da odigramo dobru utakmicu i ostanemo neporaženi. S druge strane, oni će sigurno ići na pobedu, tako da ćemo biti spremni za sve što se dešava na terenu i pokušaćemo da odgovorimo na pravi način“, kazao je Stanković.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter