Izvor: telegraf.rs
26.11.2023 u 18:59
0

DIVAN GEST: Novi Pazar poslao jaku poruku Kragujevcu na utakmici Superlige

Fudbaleri Novog Pazara su ovog podneva uspeli da trijumfuju protiv Radničkog iz Kragujevca sa 4:0 u meču koji je odigran u okviru 16. kola Superlige Srbije, gde su gosti sa juga naše zemlje bili poprilično razigrani.

Novi Pazar nije imao apsolutno nikakve muke da slavi protiv rivala koji je, ruku na srce, igrao dosta dobro otkako je u njihove redove došao Feđa Dudić na mesto trenera, no, ipak, Pazarci su lako utakmicu odveli u svoju korist.

Međutim, pored rezultata, jedna lepa scena je viđena i na tribinama, gde su gosti iz Novog Pazara poslali jednu jaku poruku.

ZA PAMĆENJE: Babić OVAJ gol nikada neće zaboraviti

Naime, oni nisu zaboravili period tokom koronavirusa, kada su dobili pomoć od Kragujevca.

– Teški dani borbe, pomoć vaša za vreme korone. Nećemo zaboraviti, hvala na tome – stajalo je na transparentu na tribini ovog kluba.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FK Novi Pazar (@fknovipazar_official)

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter