Izvor:
14.08.2017 u 02:55
0

Đukić: Zaslužena pobeda; Vanić: Bili smo opasniji od Partizana!

Miroslav Đukić, strateg "crno- belih", posle pobede svojih izabranika u derbiju nije krio zadovoljstvo ni osmeh kojim je zaboravljen neuspeh u prethodnom kolu od Voždovca.

-Imali smo tešku utakmicu, protiv teškog rivala. Vojvodina je tvrda, agresivna ekipa i bilo je zaista teško igratio protiv njih. Veoma sam srećan što smopobedili. Imali smo nekoliko prilika, nismo iskoristili i smatram da smo na kraju ipak zasluženo pobedili- rekao je Đukić

Za razliku od prvog poluvremena u kojem je Partizan imao inicijativu, Vojvodina je u nastavku uspostavila balans i u pojedinim trenucima bila bliža golu. Ocena Nenada Vanića, trenera novosadskog superligaša, zasnovana je sjajnim odbrana golmana Emila Rockova.

-U drugom poluvremenu smo bolje odradili posao u polju, bili opasniji dok je Partizan pokušavao iz prekida i na kraju uspeo. Žao mi je zbog momaka koji su se strašno borili što nismo nastavili seriju uspeha. Eto, dešava se poraz u poslednjim trenucima i to je fudbal, kaže Vanić.

Novosti
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter