Izvor:
30.09.2017 u 15:06
0

ĐUKIĆU OTKAZ UKOLIKO NE PREZIMI U EVROPI: Čelnici Partizana postavili ultimatum treneru!

Generalni direktor Partizana Miloš Vazura dan posle poraza od kijevskog Dinama (3:2) poručio Miroslavu Đukiću da kako zna i ume prođe grupu u Ligi Evrope.

Ako Partizan ove zime ispadne iz Lige Evrope, Miroslav Đukić neće voditi ekipu na proleće! Treneru crno-belih je u petak, dan posle šokantnog poraza od kijevskog Dinama (3:2), saopšteno da kako zna i ume prođe grupu u LE, jer će u suprotnom snositi posledice!

Crno-beli su u četvrtak izgubili od Ukrajinaca u Humskoj, iako su na poluvremenu vodili 2:0. Time su propustili priliku da već posle 2. kola zasednu na čelo tabele, pa je Đukić u petak morao na ribanje kod generalnog direktora Miloša Vazure.
Neshvatljive greške

Čelnicima kluba je zasmetalo što Đukić nije umeo da podigne tim u drugom poluvremenu kada su kola krenula nizbrdo, već je u pojedinim trenucima čak anemično sedeo na klupi.

Vazura je bio besan što je Đukić dozvolio da ekipa, posle vođstva od 2:0 na poluvremenu, na kraju izgubi 3:2. Pitao ga je kako je moguće da se tako nešto desi i zahtevao objašnjenje povodom očajnih i neshvatljivih grešaka fudbalera. Takođe, rekao mu je da je uprava sve uradila da struci obezbedi dobar igrački kadar, a da je na njima kako znaju i umeju da izbore proleće u Evropi ili će biti posledica – rekao nam je izvor upućen u dešavanja u Humskoj.

Potop Partizana u duelu sa Dinamom počeo je kardinalnom greškom Ognjena Ožegovića, koji je igrao rukom u svom šesnaestercu posle slobodnog udarca za Dinamo. Navijači na društvenim mrežama su ga razapeli, ocenjujući ga kao najvećeg krivca. On se pravdao da je loptu udario "mahinalno"!?

Stajao sam u živom zidu, mahinalno mi je ruka krenula za loptom. Sudija je svirao penal. Šok, stvarno. Ovo mi se nikad nije desilo, prvi put gubim posle prednosti od 2:0 – pravdao se Ožegović.

Crno-bele je ubedljivijeg poraza spasao Vladimir Stojković, uz Leandrea Tavambu najbolji igrač Partizana. Zanimljivo je da je Stojković drugi golman po broju odbrana u Ligi Evrope. Imao ih je 12, a ispred njega je samo Andre Hansen iz Rozenborga sa 13.

Stojković žali za propuštenom šansom da se osvoje sva tri boda, ali naglašava da ekipa mora da se okrene narednom meču sa Skenderbegom u Albaniji 19. oktobra.

Biće veoma teško posle ovakve utakmice preživeti narednih dan-dva. Prokockali smo sve. Sad moramo da zaboravimo ovaj meč i pobedimo Skenderbeg. Kao što je Dinamo dobio nas, tako mi moramo da slavimo u Albaniji. Neće biti lako, ali nemamo izbora. Ako pobedimo tamo, i dalje smo u igri. Kad ide dobro, svi smo tu zajedno, kad ide loše, svi smo tu da primimo udarce – rekao je Stojković.

Informer
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter