Izvor:
15.10.2019 u 10:53
0

ĐUZEPE ROSI: Povrede su mu unazadile karijeru u najjačim fudbalskim klubovima!

Malerozni italijanski fudbaler Ðuzepe Rosi počeo je da trenira sa bivšim klubom Viljarealom kako bi se vratio u formu i spreman sačekao novi korak u karijeri.

Najbolji strelac u istoriji "žute podmornice" (82 gola) bez kluba je već 16 meseci i iz Viljareala su mu izašli u susret da ga vrate timskim treninzima, objavljeno je na sajtu španskog kluba.

Od kraja 2017/2018 sezone i odlaska iz Ðenove, Rosi je samo privremeno trenirao sa Mančester Junajtedom i Los Anđeles Galaksijem.

Nekada veliki talenat, kome su brojne povrede unazadile karijeru, igrao je još za Junajted, Njukasl, Parmu, Fiorentinu, Levante i Seltu.

Za reprezentaciju Italije dao je sedam golova na 30 utakmica.

tanjug.rs
Foto: Wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter