Izvor:
23.11.2016 u 18:22
0

DONETA PRESUDA: Završeno suđenje Jelene i Alberta Nađ!

Suđenje između nekadašnjeg fudbalera Partizana Alberta Nađa i njegove bivše supruge Jelene je okončano.

Iz izvora bliskih supružnicima saznajemo da je doneta presuda u kojoj je nekadašnji fudbaler Albert Nađ dužan da bivšoj supruzi Jeleni isplaćuje alimentaciju za dvoje mlađe dece.

Nekadašnji fudbaler Partizana Albert Nađ i njegova bivša supruga Jelena našli su se prvi put oči u oči nakon teških optužbi koje su međusobno razmenjivali u medijima.

Bivši supružnici, koji su u javnosti iznosili šokantne detalje o porodičnom nasilju, jutros su se pojavili na ročištu pred Trećim osnovnim sudom u Beogradu.

Jelena se prva pojavila na ročištu i već u 9 sati se pojavila u sudu u pratnji starijeg sina, dok je malo kasnije stigao i Albert Nađ u pratnji advokata.

Novinarskim ekipama, koje prate ovaj proces, nije dozvoljeno da uđu u sudnicu.

Izvor: Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter