Izvor:
09.11.2016 u 22:22
0

Državna granica podelila fudbalski teren: Za izvođenje auta neophodano je imati pasoš!

Fudbaleri iz Kostajnice u BiH muku muče s granicom koja seče njihov teren po dužini tako da ispada da jedan bek uvek ide po loptu u Hrvatsku.

Momci, ako nas pritisnu po desnoj strani, samo izbacite loptu u Hrvatsku, tako bi mogao izgledati sastanak na poluvremenu trenera Partizana iz Kostajnice i njegovih igrača koji igraju u regionalnoj ligi Republike Srpske u Bosni i Hercegovini.

Svaki put kad lopta na stadionu u Kostajnici ode u aut na severnom delu terena, igračima trebaju pasoši pre nego je ubace natrag u igru.

Lopta je u tom slučaju u Hrvatskoj.

Hrvatski geografi i kartografi utvrdili da se granica nalazi na desnoj strani rieke Une i automatski seče kuće, dvorišta, a u ovom slučaju i teren.

24.časa. hr
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter