Izvor: sportski žurnal
25.11.2021 u 10:48
0

DVA FUDBALERA SE SUDARILA GLAVAMA! Fiozoterapeutkinja Brodarca spasila život fudbaleru iz Požege!

Mučne scene na terenu pored Save, petnaest minuta pre kraja, posle sudara glavama Vuka Atanasijevića i Đorđa Marjanovića, ostala su da leže obojica fudbalera, a deblji kraj izvukao je vezista gostiju iz Požege.

Borba za život talentovanog Marjanovića, rođenog 2006. godine, trajala je pet minuta, a ključnu ulogu odigrala je Rada Ratković, fizioterapeut gostujućeg kluba.

Okrenula je na bok „osmicu“ Sloge, izvadila mu jezik i sprečila gušenje mladog igrača. Marjanović je bio bez svesti i panika je uhvatila sve na terenu.

Utakmica je nastavljena posle četiri-pet minuta, a na kraju meča stiglo je i vozilo hitne pomoći, pa su Atanasijević i Marjanović završili u Urgentnom centru. Lekari su konstatovali potres mozga kod obojice mladih igrača.

Inače, Brodarac je ovu utakmicu rešio u svoju korist sa 3:0, golovima Pepića u 31. i 51. i Milosavljevića u 47. minutu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter