Izvor:
28.05.2019 u 20:16
0

Dve asistencije Ljajića, gol Lukića…Srpski fudbaleri nižu uspehe u svetu! (FOTO)

Većina liga širom sveta je završeno. U onima u kojima su prvenstva i dalje u toku, srpski fudbaleri su ostvarivali različite učinke prethodnog vikenda.

Saša Lukić je golom protiv Lacija (3:1) krunisao izuzetno dobar drugi deo sezone u kojem se ustalio u prvoj postavi Torinu i još jednom pokazao treneru Valteru Macariju da na njega može ozbiljno da računa u budućnosti.

Adem Ljajić je uz dve asistencije za pobedu Bešiktaša nad Kasimpašom (3:2) potvrdio odlične partije koje pruža od prelaska u istanbulski klub.

Gol Andrije Pavlovića nije pomogao bečkom Rapidu da izbegne poraz od Altaha (1:2), a ista je situacija i sa Austrijom, za koju je Uroš Matić bio strelac u porazu od LASK 2:5.

Dejan Dražić u dresu Slovana pogodio je mrežu Sereda, dvostruki strelac bio je Bojan Dubajić za BATE Borisov, dok je jednom precizan bio Milan Stojanović za kazahstanski Okžetpes.

Izvor:SportKlub
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter