Izvor: BSC HAPPY
31.03.2023 u 18:10
0

EVO DA LI ZVEZDA KRADE POJAČANJE PARTIZANU! Bahar sklopio PAKLEN PLAN za prelazni rok!

Barak Bahar nema u planu da na Marakanu dovede Doleva Hazizu i Frentdzija Pjeroa.

Iako još uvek nije zvanično čini se da je dolazak Baraka Bahara na Marakanu gotova stvar. Trener Makabija iz Haife naslediće Miloša Milojevića na kraju aktuelne sezone, a sa njim će put Beograda i njegova tri pomoćnika. Pričalo se o tome da bi u Crvenu zvezdu mogao da dovede i dvojicu svojih miljenika iz tabora Makabija, li od toga nema ništa.

Frantdzi Pjero i krilni napadač Dolev Haziza oduševili su srpsku javnost tokom dvomeča Makabija i Crvene zvezde u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Pojedini mediji javili su da bi upravo taj tandem mogao sa Baharom na Marakanu, ipak, kako prenose mediji, trener ima druge ideje kada su transferi u pitanju.

Pjerou ugovor sa Makabijem ističe na leto 2025. godine, dok Haziza ima ugovor do leta 2024. godine. Izraelac je zimus bio na meti Partizana što je generalni direktor crno-belih Miloš Vazura potvrdio, ali do transfera nije došlo. Sada se pojavila informacija da bi mogao da ode na drugu stranu Topčiderskog brda, ipak, sve su prilike da krilni napadač ponovo neće dobiti šansu u Superligi. 

Pjero je reprezentativac Haitija, a Haziza nosi nacionalni dres reprezentacije Izraela. Ipak, na Marakani očigledno za leto imaju drugačije planove, a u njima nema dva možda i najbolja igrača Makabija iz Haife.

VUČELIĆ NA VANREDNOJ SKUPŠTINI KLUBA: Protesti su u redu kad nema rezultata, ali ne i KAD SE PRETVORE U FIZIČKO NASILJE!

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter