Izvor:
27.10.2018 u 16:26
0

FEDERER SE NE LIBI DA PRIZNA GREŠKU: Zbog neznanja sam za Đokovićem i Nadalom zakasnio dve godine!

Rodžer Federer je nalog na Tviteru otvorio tek 2013. godine, mnogo posle, primera radi, Rafaela Nadala i Novaka Đokovića.

Generalno, Švajcarac je od pomenute trojice najboljih tenisera današnjice najmanje aktivan na društvenim mrežama. Po tome je daleko iza i mnogih drugih, Endija Mareja, Serene Vilijams…

"Nisam ni znao kako to funkcioniše", počeo je Federer priču da "Baz".

"Srećom, imam prijatelja koji se u društvene mreže dobro razume i objasnio mi je da je budućnost u njima. Zbog tog mog neznanja sam 'zakasnio' za Nadalom i Đokovićem dve godine", dodao je trenutno treći reket sveta.

Kada je osetio draži društvenih mreža, Federer se pomalo "primio" na njih.

"Stalno razmišljam da li da podelim neku svoju sliku".

U istom intervjuu Federer je govorio o prednostima koje ima kao slavna ličnost.

"Upoznao sam mnogo poznatih ljudi. Nije sad to kao neki hobi, ali mi je veoma važno. I ne bih mogao da izdvojim samo jednu ličnost. Upoznao sam glumce, muzičare, političare… Mnogi od njih su radili neverovatne stvari. Njihove priče me inspirišu. U početku sam se pitao kako li je pričati sa takvim ljudima i koja je razlika između njih i 'normalnog' sveta. Sada znam da su oni apsolutno isti kao mi", rekao je Rodžer Federer.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter