Izvor: Alo.rs
17.02.2023 u 15:16
0

Fudbaler Džaka ponovo provocira: Oglasio se na Instagramu, veliča lažnu državu! (FOTO)

Nije mu bilo dosta skandala u Rusiji i Kataru, kada je veličao teroristu, pa je rešio ponovo da se bruka!

Švajcarski fudbaler Granit Džaka rešio je da čestita na nekakvoj „nezavisnosti“ lažnoj državi Kosovo, objavivši sliku na društvenim mrežama.

Vezista Arsenala nedavno je dobio nagradu za najboljeg igrača 2022. godine u Švajcarskoj, a i tada je na svom Instagramu podelio sliku na kojoj je bila zastava lažne države Kosovo.

Printscreen/Instafram/
granitxhaka

Džaki je bilo malo provokacija pre četiri godine na Mundijalu u Rusiji, nego je i na Mundijalu u Kataru pravio skandale na utakmici protiv „orlova“ koju su „sajdžije“ pobedile 3:2. On je nastavio stazom svog oca, dokazanog ekstremiste Ragipa.

Stisak u međunožju Granita na meču sa Srbijom je raspalio vatru na terenu, ali i van njega, pa je njegov otac izvređao feministkinju Zanu Avdiu, preteći joj rečima:

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter