Izvor: Tanjug
13.12.2022 u 17:22
0

Fudbalski savez Nemačke će osnovati Radnu grupu sa ciljem da oporavi nacionalni tim posle eliminiacije u grupnoj fazi na Mundijalu u Kataru!

Fudbalski savez Nemačke (DFB) saopštio je danas da će osnovati Radnu grupu sa nekoliko bivših reprezentativaca sa ciljem da oporavi nacionalni tim posle eliminiacije u grupnoj fazi na Svetskom prvenstvu u Kataru.

„Radnu grupu, između ostalih čine Karl-Hajnc Rumenige, Matijas Zamer, Rudi Feler, Oliver Kan i Oliver Minclaf. Njihov cilj je da pomognu nacionalnom timu da se pripremi za Evropsko prvenstvo 2024. godine, koje će biti održano u Nemačkoj“, rekao je predsednik DFB Bernd Nojendorf, koji je potvrdio da će Hansi Flik ostati selektor do završetka EP 2024.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

On je istakao da je cilj DFB u narednom periodu da pronađe ko će da zameni Olivera Birofa na mestu direktora reprezentacije.

Birof je podneo ostavku posle neuspeha Nemačke na SP u Kataru.

NAKON VIŠE OD DEVET GODINA ISTINA JE IZAŠLA NA VIDELO? Nejmar oslobođen optužbi za prevaru i korupciju!

Nemačka je na Mundijalu osvojila treće mesto u grupi E sa četiri boda, pošto je pobedila Kostariku (4:2), izgubila od Japana (1:2) i odigrala 1:1 sa Španijom.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter