Izvor: Tanjug
13.12.2022 u 17:34
0

Selektor fudbalera Francuske pred okršaj sa Marokom: „Emocije mogu da vas preplave, ali imamo i iskusne igrače, uz atmosferu, koja je jako dobra!“

U Rusiji smo osvojili svetsku titulu igrajući naš stil igre, međutim ovde smo pokazali da možemo da igramo i na druge načine, izjavio je na konferenciji za medije selektor reprezentacije Francuske Didije Dešan.

Reprezentacija Francuske u sredu od 20 časova igra protiv selekcije Maroka u utakmici polufinala Mundijala u Kataru.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„Moji fudbaleri me do sada nisu iznenadili svojim igrama i učinkom. Neki nisu imali mnogo iskustva, jer im je ovo prvo Svetsko prvenstvo i u takvim slučajevima ne znate kako će napetost uticati na njih. Emocije mogu da vas preplave, ali, imamo i iskusne igrače, uz atmosferu, koja je jako dobra“, izjavio je selektor Francuske.

Dodao je da podrška Maroku sa tribina neće poremetiti njegovu ekipu.

Fudbalski savez Nemačke će osnovati Radnu grupu sa ciljem da oporavi nacionalni tim posle eliminiacije u grupnoj fazi na Mundijalu u Kataru!

„Marokanci će imati glasnu podršku sa tribina, pa su moji asistenti već razgovarali sa igračima na tu temu. Lepo je kada neko ima tako glasnu podršku, iako vam ta podrška neće postići golove, od kojih ćeš imati koristi. Kada se pripremate za utakmicu, morate da budete spremni i na atmosferu. Moji igrači znaju šta ih očekuje“, zaključio je Dešan.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter