Izvor: Alo
18.10.2021 u 18:37
0

HEROJI Otkriveno ko je spasio život navijaču (VIDEO)

Na utakmici Njukasl – Totenhem (2:3) krajem prvog poluvremena pozlilo je navijaču.

Na utakmici Njukasl – Totenhem (2:3) krajem prvog poluvremena pri rezultatu 1:2 pozlilo je navijaču.

PROČITAJTE JOŠ:ANDRIJA ŽIVKOVIĆ DVOSTRUKI STRELAC: PAOK je prokockao prednost od 4:1

Na terenu je prvi reagovao igrač Pevaca Serhio Reguilon, Španac je video da se na tribini dešava nešto čudno, shvatio je da je navijaču pozlilo, otrčao je do sudije i rekao mu da prekine meč i pozove lekare.

Sudija ga je poslušao, to je na kraju spasilo život navijaču Njukasla.

Drugi igrač tima iz Londona otrčao je do svojih klupskih lekara i rekao im da ponesu defibrilator, jer je situacija kritična.

– Video sam da navijač leži i trese se i bio sam veoma nervozan zbog toga. Otišao sam do sudije i rekao mu da zaustavi meč. Pogledali su šta se dešava i prekinuli su meč. Čuo sam da je navijač dobro i to je najvažnije. Navijače sam čuo da govore da se meč prekine i video sam šta se dešava i odmah sam otišao do sudije da se prekine meč i pošalje pomoć navijaču – još pod utiskom svega pričao je Reguilon posle meča.

Posle meča klub je saopštio da se pomenuti navijač nalazi u bolnici i da se oporavlja uz poruku da mu žele sve najbolje.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter