Izvor:
30.11.2019 u 11:10
0

ITALIJANI DOŠLI PO CRNO-BELOG ŠTOPERA Rajković pakuje košere i odlazi u Peruđu

Partizan se okrenuo potrazi za novim štoperom, što je najavilo najverovatnije odlazak Slobodana Rajkovića nazad u inostranstvo.

Na radaru Partizana je Nemanja Tekijaški, što znači da će Slobodan Rajković najverovatnije u Italiju. Kako prenose lokalni mediji iz Peruđe, sportski direktor tog kluba Roberto Goreti krenuo je put Beograda po Slobodana Rajkovića. Dve strane su već letose pregovarale, ali nije došlo do dogovora.

Slobodan Rajković već duže vreme trenira sa Partizanom. U septembru je kao slobodni igrač trebalo da potpiše ugovor sa crno-belima, ali su to sprečili propisi FS Srbije, jer je samo jedan slobodan igrač mogao da potpiše ugovor u septmebru, a za Partizan je to bio Lazar Marković.

Sada Partizanu ostaje nada da se Slobodan Rajković neće dogovoriti sa članom Serije B.

Izvor: Hotsport

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter