Izvor: Tanjug
26.02.2021 u 07:37
0

IVANIĆ KAO RONALDO: Ne znam da li da budem tužniji ili ponosniji

Ne znam da li da budem tužniji ili ponosniji na celu ekipu. Odigrali smo dve fantastične utakmice, igrali smo pola sata u obe utakmice sa igračem manje, rekao je Zvezdin fudbaler Mirko Ivanić posle remija u Milanu 1:1 i eliminacije iz Lige Evrope.

OVO ĆE VAS ZANIMATI

NOVE VARIJANTE KOVIDA 19 ZABRINULE EU! Izdate smernice za proizvođače vakvina!

LONČAR O NOVIM MERAMA: Biće ciljane na epicentre širenja virusa

UKAZAO SE SVETI VASILIJE? Snimak digao vernike na noge! (VIDEO)

JERMENSKI LIDER POZVAO PUTINA: Dobio OŠTAR odgovor!

UŽAS U OBRENOVCU: Presreli mladića, isekli ga nožem, pa shvatili da su napali POGREŠNU OSOBU!

„Dali smo sve od sebe, nadam se da su gledaoci uživali. Mi jesmo uživali jer smo odigrali fantastične dve utakmice“, izjavio je Ivanić.

On je dodao da ostaje žal što se nije upisao u strelce.

„Mogao sam i u prvoj utakmici da dam gol kada sam iskosa izašao jedan na jedan sa Donarumom. Mislim da ćemo ovo pamtiti dok smo živi. Mislim da se nismo izblamirali i možemo da budemo ponosni“, istakao je Ivanić.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter