Izvor:
22.03.2017 u 16:11
0

IZNENAĐENJE: FK Voždovac je jedinstven u Superligi, a evo i zbog čega!

Fudbalski klub Voždovac bolji je i od Crvene zvezde i Partizana u nečemu – nema nijednog stranca u svojim redovima!

Odbor za hitna pitanja Fudbalskog saveza Srbije je, na inicijativu predsednika Slaviše Kokeze, doneo je odluku da se smanji broj stranih igrača sa šest na četiri, od sezone 2017/18.

– U potpunosti se slažemo sa odlukom i mi kao klub prvenstveno forsiramo decu koja su ponikla u našem klubu, pre nego strance koji ne mogu da naprave razliku na terenu. Na neki način hoćemo da budemo srpski Atletik Bilbao, odnosno da budemo prepoznatljivi po igračima koji su ponikli u toj regiji – konkretan je Goran Grkinić, generalni direktor FK Voždovac, u razgovoru za Betu.

Foto: Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter