Izvor:
29.09.2016 u 00:53
0

IZNENAĐENJE ZA NAŠE REPREZENTATIVCE: Orlovi u novim dresovima na putu ka Rusiji

Iznenađenje na Fejsbuk stranici kompanije "Sport vision", koja je između ostalog i zvanični distrubuter "Umbro" opreme za našu zemlju. Novi dres fudbalske reprezentacije Srbije promovisan je ove srede na društvenim mrežama, ne u organizaciji FSS, pa smo tako ostalo pomalo iznenađeni ovim novitetom, koji je doduše i malo zakasnio s obzirom na to da su "orlovi" Slavoljuba Muslina retka reprezentacija koja je kvalifikacije za Rusiju 2018. započela u staroj garnituri dresova.

Ovi novi, nemaju obrise krsta na grudima i zlatne detalje na kragni, crvena boja nešto je svetlija od prethodne i uočljiva je bela kragna svojstvena "polo" majicama, dok je bela kombinacija i dalje "čisto" bela, ali bez kragne koja je prisutna u osnovnoj verziji.

Dakle, u nastavku kvalifikacija za Mundijal 2018, a okupljanje je narednog ponedeljka, Srbija će igrati u novoj garnituri dresova "umbro", koju je moguće kupiti po ceni 3.990 dinara, dok je cena belog šortsa 2.990, a crvnog 2.490 dinara.

Mondo.rs
Foto: Sportvision.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter