Izvor:
30.08.2017 u 02:10
0

KAKAV DOČEK ZA ĐURĐEVIĆA U ATINI! Veliki broj novinara na aerodromu!

Doskorašnji napadač Partizana Uroš Đurđević doputovao je u Atinu, a na aerodoromu je srpskog asa sačekao veliki broj novinarskih ekipa.

Đurđević će potpisati četvorogodišnji ugovor sa šampionom Grčke Olimpijakosom, a Partizan će na ime obeštećenja zaraditi 2, 5 miliona evra, ali će mu pripasti i procenat od sledeće prodaje.

Doskorašnji fudbal srpskog šampiona bi u sredu trebalo da bude predstavljen novinarima u Atini. Grci su srpskog napadača koji je stigao u Atinu u utorak dočekali kao veliku zvezdu, sevali su blicevi na sve strane, ali Đurđević nije davao izjave, nego se odmah zaputio u Pirej u društvu čelnika kluba.

izvor/informer.rs

foto/arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter