Izvor: kurir.rs
24.12.2023 u 21:21
0

KAKAV ŠOK: Kristijano Ronaldo lajkovao objavu trećeligaša iz Crne Gore (FOTO, VIDEO)

Najmlađi fudbalski klub u Crnoj Gori, Fans junajted na neobičan način se izborio za pažnju evropske fudbalske javnosti.

Naime, UEFA je javnosti za današnju priču na svom instagram nalogu odabrala post ovog kluba. Tema je bila moguće osnivanje Superlige.

„Molim vas, nemojte da kradete naš san. Ne dozvolite da se dogodi Superliga. Neka mi i ostali mali klubovi nastavimo da se nadamo“, stoji u poruci.

Zanimljivo je da su taj post lajkovali neki od najboljih igrača svih vremena kao što su Kristijano Ronaldo i Luis Figo.

Tema osnivanja evropske Superlige aktuelna je od 2021. godine kada se 12 klubova udružilo da pokuša da napravi taj projekat, no on je vrlo brzo propao. UEFA je zapretila sankcijama kako klubovima tako i igračima koji bi igrali tu ligu, pa su se mnogi povukli, te su na kraju ostali samo Real Madrid i Barselona.

printscreen-instagram-fcfansunited

Pre nekoliko dana Evropski sud pravde u Luksemburgu je doneo presudu protiv UEFA-e i FIFA-e, no nakon toga su mnogi rekli „ne“ Super ligi i teško da će ona biti osnovana.

Fans junajted se takmiči u trećem rangu crnogorskog fudbala, a jesenji deo šampionata je završio na šestom mestu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter