Izvor: Novosti
24.03.2022 u 12:37
0

Kalkulacije za prvo mesto: Partizan navija za Poljake u Badaloni, opcija i poraz uz pomoć Andore

Partizan je sigurno obezbedio drugo mesto u grupnoj fazi Evrokupa, a pojavila se šansa da crno-beli i prvi prođu kroz cilj u grupi A.Sve se otvorilo za čelnu poziciju porazom Huventuda od Metropolitana u Francuskoj (86:78), pa su sada ekipe iz Španije i Srbije na identičnom učinku 11-4. Ukoliko se tako završi, tim iz Badalone će biti prvi jer je bolji u međusobnom skoru od crno-belih.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Ipak, nada za prvo mesto postoji, a evo šta je za to potrebno?

Huventud u poslednjem kolu mora da izgubi od Šlonska na svom terenu. Istina, to je malo verovatno, pošto su Poljaci do sada zabeležili samo tri trijumfa, a i lako su poraženi u prvom susretu ovih rivala. Ipak, to ne mora ništa da znači, ali je jasno da je Huventud veliki favorit.Takođe, Partizan bi morao da slavi u Italiji protiv Trenta. Crno-beli ne bi trebalo da imaju problema da to urade, pošto je naredni rival do sada zabeležio samo jednu pobedu.

U celu priču se umešala i Andora koja do kraja ima da odigra dve utakmice (Metropolitan i Šlonsk). Španci bi crno-belima mogli da pomognu da budu lideri grupe samo u slučaju da dobiju obe utakmice, a da Beograđani i tim iz Badalone dožive poraz u narednom meču. Tada bi sve ekipe imale učinak 11-5 i stvorio bi se trougao u kome se gleda koš razlika u međusobnim susretima u kojem bi Partizan imao prednost, pre svega zbog ogromne pobede protiv Andore u Beogradu od plus 25. Bilo kako bilo, tim Željka Obradovića ima sigurno drugo mesto, a da li će biti prvi ne zavisi samo od njega.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter