Izvor: Kurir.rs
24.03.2022 u 09:45
0

SEČA U REALU! Na listi otpisanih i Luka Jović!

Prvi čovek Real Madrida Florentino Perez posle dabakla od Barselone (4:0) doneo je odluku da na leto napravi ozbiljnu rekonstrukciju tima. Španski list „As“ tvrdi da je gazda Reala odlučio da se reši čak osmorice fudbalera, među kojima je i mladi srpski napadač Luka Jović. Na leto ističu ugovori Marselu, Isku i Geretu Bejlu i neće im biti ponuđeni novi. Oni će sigurno napustiti kraljevski klub.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Real će dati sve od sebe da se reši još petorice igrača. Reč je o Luki Joviću, Edenu Azaru, Marijanu Dijazu, Daniju Sebaljosu i Hesusu Valjehu. Spekuliše se da mnogi od njih već pregovaraju sa drugim klubovima.

Posebno zanimljiv je slučaj Belgijanca Azara koji je stigao u klub 2019. godine za 115 miliona evra, a odigrao je samo 65 utakmica i postigao šest golova. Njegova vrednost trenutno iznosi samo 16 miliona evra.

Na listi otpisanih je i Luka Jović, koji je iz Ajntrahta stigao za 60 miliona evra. Navijači su verovali da su dobili devetku za budućnost, ali to se nije dogodilo. Poverenje u Srbina nisu imali ni Zidan ni Anćeloti. Srbin je i sam nezadovoljan i želi da promeni sredinu.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter