Izvor: tanjug
16.12.2022 u 19:25
0

KK CRVENA ZVEZDA POTREŠEN SMRĆU VELIKOG IGRAČA: „Naš Siniša je otišao u legendu“

Košarkaški klub Crvena zvezda objavio je večeras da je duboko potrešen preranom smrću legendarnog srpskog fudbalera i trenera Siniše Mihajlovića.

Siniša Mihajlović preminuo je danas u Italiji u 54. godini nakon duge i teške bolesti. On se od 2019. godine borio sa leukemijom, uspevao je da je pobedi dva puta. Međutim, ova izuzetno teška bolest se vratila, a Mihajlović je danas izgubio najvažniju bitku.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

-KK Crvena zvezda, kompletan menadžment kluba, predsednik, igrači, svi zaposleni, verujemo kao i svi ljudi dobre volje kojima je ‘crveno-bela’ boja (i ne samo crveno-bela) u srcu… duboko su potrešeni preranom smrću čoveka koji nikada nije krio koliko voli svoju zemlju i Crvenu zvezdu. Dao joj je gotovo sve… Titulu prvaka Evrope i sveta, golove za sva vremena, počev od onog polufinala sa Bajernom u Beogradu, a onda i legendarnog centaršuta ‘Mihajlović u sredinu…’ do penala u Bariju… Siniša je dao Zvezdi gotovo sve – nije ostvario jedan san, da bude trener njegove i naše Crvene zvezde- navodi se u saopštenju srpskog i regionalnog šampiona.

Mihajlović je rođen 20. februara 1969. godine u Vukovaru, gde je napravio i prve fudbalske korake. Sa 19 godina prešao je u Vojvodinu sa kojom je postao šampion Jugoslavije, a tokom zime 1991. nastavio je karijeru u Crvenoj zvezdi.

Bio je reprezentativac Jugoslavije  od 1991. do 2003. godine, kasnije trener  u Interu, Bolonji, Kataniji, Fiorentini, reprezentaciji Srbije, Sampdoriji, Milanu, Torinu, Sportingu i ponovo Bolonji.

Hrabar, bez kompromisa, neustrašiv, možda i najbolji izvođač slobodnih udaraca u modernoj istoriji fudbala… Poslednji put pojavio se u javnosti na promociji knjige svog velikog prijatelja i nekadašnjeg trenera Crvene zvezde, Zdenjeka Zemana koja ima tako simboličan naziv ‘Lepota je neprocenjiva’. Nekoliko dana kasnije Siniša je izgubio poslednju bitku i otišao u legendu.KK Crvena zvezda ovom prilikom izražava najdublje saučešće supruzi, deci i njegovoj porodici na velikom gubitku i preranom odlasku njihovog supruga i oca. Neka mu je večna slava i hvala za sve! – zaključuje se u saopštenju Crvene zvezde.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter