Izvor: BSC HAPPY
04.04.2023 u 18:45
0

KOMPLIKACIJE OKO BAHARA! Braća KRADU Zvezdi trenera!

Potencijalni trener fudbalera Crvene zvezde Barak Bahar na meti je grčkog Olimpijakosa, objavili su tamošnji mediji. Crveno-beli su pre nekoliko dana bili u Izraelu i načelno dogovorili dvogodišnju saradnju sa trenerom Makabija iz Haife, ali ugovor nije potpisan, tako da Bahar ima pravo da se predomisli.

Klub iz Atine je juče ostao bez trenera, pošto je Mičel Gonzales iznenada podneo ostavku i Barak je sada jedna od opcija za njegovog naslednika. Trenutno klub vodi Hoze Anigo, ali ne planira da se zadržava u Pireju i uprava je u potrazi za trajnim rešenjem.

Olimpijakos hoće Bahara!

Izraelski stručnjak je jedna od opcija. U igri za trenera Olimopijakosa su i Hose Bordalas, Marselinjo Garsija Toral, Đenaro Gatuzo, Desi Marš, Esteban Kambijaso i Žorž Žezus.

Do kraja grčkog prvensta ostalo je još osam kola, a Olimpijakos je trenutno treći na tabeli, sa tri boda manje od Panatinaikosa i AEK-a. Šanse da osvoji titulu mu nisu velike, ali čak i da je osvoji, ne bi bio direktan učesnik Lige šampiona. U zavisnosti od pozicije koju zauzme u prvenstvu, Olimpijakos bi mogao da krene, od 2. ili 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Ako bi bio treći, igrao bi ili kvalifikacije za Ligu Evrope ili Ligu koferencija, u zavisnosti od osvajača Kupa.

To bi mogao da bude Zvezdin plus u pregovorima, jer će ona biti direktan učesnik Lige šampiona.

Podsetimo, ekspedicija srpskog šampiona bila je pre nekoliko dana u Izraelu i pregovarala sa Barakom Baharom. Dve strane su se načelno dogovorile da Izraelac u junu preuzme klub sa „Marakane“ na dve godine. Po sezoni bi zarađivao milion evra. Oni su svi zajedno fotografisani dok su ručali u jednom restoranu, a Barak je i sam priznao da je pregovora bilo.

Ipak, naglasio je da ugovor nije potpisan, jer je on trener Makabija iz Haife, kojoj se na vernost obavezao do leta 2024. godine.

– Ne, nisam sve završio sa Crvenom zvezdom i to ne mogu da uradim trenutno ni sa bilo kojom drugom ekipom. Imam ugovor na još godinu dana i sve mora da ide preko predsednika Makabija. Ima interesa, ali ništa nije još zaključeno. Glavom sam i dalje u Makabiju iz Haife, ali ne mogu da kažem šta će se potom desiti. U ovom trenutku ništa nije zaključeno – poručio je nedavno Barak.

Jedno je sigurno, interesovanja za iskusnog izraelskog stručnjaka ne manjka i kako stvari stoje – moći će na leto da bira ponudu.

ZVEZDA DOVODI REPREZENTATIVCA ZA LIGU ŠAMPIONA! Ove sezone rešeta! DAJE GOLOVE KAO OD ŠALE! (VIDEO)

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter