Izvor: Tanjug
11.07.2020 u 09:27
0

KORONA U ZVEZDI Šestorica pozitivni, ne idu na pripreme

Fudbalski klub Crvena zvezda saopštio je sinoć da su šestorica fudbalera pozitivni na korona virus i da će ići u samoizolaciju i propustiti prvu fazu priprema na Divčibarama.

– Crvena zvezda želi da obavesti javnost da su posle testiranja igrača na korona virus, pred početak letnjih prirpema, pozitivan nalaz dobila šestorica fudbalera – Srđan Spiridonović, Veljko Nikolić i Strahinja Eraković, kao i trojica rekonvalescenata – Marko Gobeljić, Branko Jovičić i Dušan Jovančić – navodi se na sajtu kluba.

Kako se ističe, pomenuti fudbaleri se neće pojaviti danas na prozivci koja je zakazana za 10 časova.

– Važno je istaći da su svi ostali igrači testirani i da su dobili negativan nalaz, odnosno da nemaju korona virus. Crvena zvezda preduzima sve neophodne mere zaštite i nastaviće to da čini. Takođe, obaveštavaćemo javnost i ubuduće o svim neophodnim detaljima borbe protiv korona virusa ukoliko ih, naravno, bude – poručuju iz Zvezde.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter