Izvor:
01.03.2018 u 16:11
0

KRIVI SU ĐUKIĆ I IGRAČI! Predsednik Partizana Vučelić zna ko je odgovoran za krizu u Humskoj!

Za loše rezultate kriv je sportski sektor, pre svih trener Miroslav Đukić i igrači, poručio je predsednik Partizana Milorad Vučelić.

Prvi čovek crno-belih razočaran je igrama i rezultatima ekipe u Superligi Srbije i u revanšu sa Plzenom i za te neuspehe je okrivio fudbalere i trenera.

Stav je da je loše, šta drugo da kažem. Odgovornost leži i na igračima i na stručnom štabu. Partizan mora da igra sa više agresivnosti i više karaktera. Ko je kriv za to? Igrači i stručni štab, naravno – ocenio je Vučelić za Blic.

On je saopštio da je uprava kluba imala sastanak sa trenerom i igračima.

Imali smo sastanak u ponedeljak, razgovarali smo normalno sa trenerom i igračima, preduzeli sve što radi jedan klub u ovakvim situacijama. Ja niti treniram, niti igram – rekao je Vučelić.

Predsednik Partizana je poručio da se o smeni trenera – ne razmišlja.

Blic
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter