Izvor:
27.02.2017 u 17:00
0

LEGENDA JUGOSLOVENKSKOG FUDBALA NAĐEN MRTAV: Bivši fudbaler Dinama iznenada umro!

Zvezdan Cvetković, bivši fudbaler Dinama, pronađen je jutros mrtav u garaži u Zagrebu.

Bivši fudbaler Dinama Zvezdan Cvetković (57) nađen je jutros oko 8 sati mrtav u garaži na Kostanjevcu na području Maksimira.

U toku je policijski uviđaj, a prema prvim sumnjama, moglo bi se raditi o prirodnoj smti, ali tačan uzrok ustanoviće se odbukcijom.

Zvezdan Cvetković je igračku karijeru kao obrambeni igrač osim u Dinamu, proveo i u nemačkom Valdhofu iz Minhena. Pet godina nastupao je i za reprezentaciju Jugoslavije, dok se nakon prestanka igračke karijere okušao i kao trener banjalučkog Borca.

Zvezdan Cvetković brat je fudbalera Bore Cvetkovća, takođe fudbalera Dinama i Crvene Zvezde, obojica su bili deo zlatne generacije Dinama, koja je 1982. godine osvojila titulu prvaka bivše države.

Pre tri godine Zvezdan Cvetković se našao u središtu skandala jer je pretukao partnerku sa kojom je bio u vezi, koja ga je zbog napada prijavila policiji, pa je bio uhapšen.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter