Izvor: B92
30.12.2019 u 08:08
0

LEGENDA REALA O JOVIĆU Srbin je jedini potreban „kraljevićima“

Fernando Morijentes, proslavljeni fudbaler, veruje da Real Madridu nije potreban novi napadač.

Morijentes je u intervjuu za „Marku“ govorio o stanju svog bivšeg kluba. Bivši španski napadač ne veruje da je Zinedinu Zidanu potreban igrač na njegovoj bivšoj poziciji, iako je u medijima često povezivan sa transferom u januaru.

– Ja ne bih doveo napadača u Real Madrid trenutno. Sačekao bih da se Azar oporavi i da pokaže formu u kojoj je bio pre povrede – izjavio je Morijentes.

On ističe da ima dobrih igrača na tržištu, ali da Real već ima dobre igrače u svojim redovima.

– Postoje dobri igrači za dovođenje kao što su Levandovski, Nejmar i Mbape. Ipak, Real ima Benzemu, Jovića i Dijasa (koji još nije igrao ove sezone), tako da mislim da im nije potrebno nijedno pojačanje – dodao je Morijentes.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter