Izvor: B92.net
29.07.2023 u 16:28
0

LUKAVSTVO NAVIJAČA HAJDUKA – masovno kupuju pretplatne karte kluba iz Zagreba

Navijači Hajduka masovno su počeli da se učlanjuju u Lokomotivu tako što po ceni od 30 evra kupuju pretplatne, godišnje ulaznice kluba iz Zagreba

Razlog je taj što Hajduk u poslednjem kolu šampionata gostuje kod Lokosa u Kranjčevićevoj, inače filijale najvećeg rivala Splićana Dinama.

Premda je do tada ostalo još 35 prvenstvenih kola – tačnije 10 meseci, navijači Hajduka tako žele da osiguraju ulaznicu za utakmicu na kojoj već sada planiraju da proslave titulu koji čekaju 18 godina, pišu hrvatski mediji.

Međutim, to što su radili proteklih dana – više nije moguće, makar ne onlajn putem.

Preostala je samo opcija učlanjenja lično, odnosno dolaskom u klupske prostorije Lokomotive u zagrebačkom kvartu Kajzerica. Lokomotiva je očito taj potez povukla kako bi sprečila da joj karte za članstvo kupuju hajdukovci, i to samo zato da bi u zadnjem kolu od Kranjčevićeve naprave Poljud.

Sve je krenulo od jednog navijača Hajduka koji se, nakon kupljenje članske karte Lokomotive onlajn putem, pohvalio na društvenim mrežama i pozvao ostale hajdukovce da učine isto, jer, šta ih košta.

Tek nakon što je krenula maosvnija kupovina članskih karata iz Splita, Lokomotiva je reagovala zabranom onlajn kupovine i pooštravanjem uslova kupovine.

„Onaj osećaj kad kupiš godišnju ulaznicu nekog drugog kluba kako bi dva puta (a možda i tri, sretnemo li se u Kupu) mogao pogledati svoj klub. Za one kojima još uvek ništa nije jasno skrećem pažnju da je kupovinom ove godišnje ulaznice osigurana karta i za poslednje prvenstveno kolo HNL-a u kojem ćemo, iskreno se nadam, podići pehar državnog prvaka“, napisao je pomenuti navijač Hajduka i pokrenuo lavinu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter