Izvor: Alo.rs
29.07.2023 u 16:33
0

KAKVA BOMBA U SUPERLIGI SRBIJE Nekadašnja zvezda Partizana u Novom Pazaru

Neočekivan transfer kraj obala Raške i Jošanice

Novi Pazar je kako stvari stoje dogovorio jednogodišnju saradnju sa bivšim ofanzivnim vezistom Partizana Sejdubom Sumom.

Informacija je počela da kruži tokom subotnjeg jutra, a potvrđena je u popodnednim satima i to direktno od menadžera igrača.

– Istina je, Suma i Novi Pazar su dogovorili finansijske detalje saradnje. Ostale su još samo tehnikalije. Sledeće sedmice bi Sejduba trebalo da dođe u Novi Pazar i zaduži plavi dres – rekao je za „Mozzart Sport“ Aleksandar Saša Bogdanović, agent 32-godišnjeg ofanzivca.

U novoj sredini Gvinejca će dočekati zemljak Abdulaja Sise, povratnik iz Turske.

– Jedan od razloga je i taj, ali onaj presudni tiče se Rasimove uloge i utiska da je Novi Pazar stabilan klub, gde je svakom igraču privilegija da igra pre 8.000 gledalaca, prosečno – dodao je Bogdanović.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter