Izvor:
20.11.2017 u 21:47
0

MAĐAR SUDI MEČ SEZONE PARTIZANU: Tamaš Bagnar deli pravdu u Humskoj!

Utakmicu između Partizana i Jang Bojsa u 5. kolu Lige Evrope sudiće mađarski arbitar Tamaš Bagnar.

UEFA je odradila mađarskog arbitra i njegove pomoćnik Balaža Buzaša, Teodorosa Georgiua, Adama Farkaša i Petera Solomošija za delioce pravde na duelu petog kola Lige Evrope protiv Jang Bojsa.

Mladi mađarski arbitar je sa suđenjem u grupnoj fazi Lige Evrope debitovao pre dve godine i od tada je redovan učenik ovog takmičenja.

Ovo će mu biti osmi meč u Ligi Evrope, a na prethodnih sedam je pokazao tri crvena kartona i dva puta pokazao na belu tačku.

Bognaru će ovo biti i drugi meč na stadionu u Humskoj ove godine pošto je u septembru na Partizanovom terenu sudio duel između Srbije i Moldavije u kojem su "orlovi" slavili sa 3:0.

Happytv.rs/Informer
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter