Izvor:
31.05.2018 u 18:32
0

Madriđani zanemeli: Zidan napustio Real!

Legendarni Francuz Zinedin Zidan napustio je klupu fudbalera Real Madrida samo pet dana od nove titule prvaka Evrope i pobede nad Liverpulom (3:1) u Kijevu.

Zidan je na vanrednoj konferenciji za medije u Madridu potvrdio da odlazi iz Reala posle 29 meseci kao samostalni trener i tri uzastopna trofeja Lige šampiona, uz jednu Primeru.

"Deluje da je čudno, ali ovo je pravi trenutak za sve nas iz kluba. Ekipa mora da nastavi da pobeđuje, vreme je za promene, novi glas i drugi put rada", rekao je Zidan, čije reči su iznenadile predsednika Florentina Pereza koji je izjavio da nije bio spreman za promenu trenera.

Zidan je u januaru 2016. godine stigao na klupu kraljevskog kluba umesto Rafaela Beniteza i ispisao istoriju Lige šampiona kao jedini sa odbranjenom titulom.

On je, uz Karla Anćelotija (kome je bio pomoćnik u Realu kada je osvojena Liga šampiona 2014) i Boba Paslija, jedini trener sa tri "ušata" pehara u istoriji kao trener.

tanjug.rs
Foto: Twitter/realmadrid

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter