Izvor: Tanjug
11.11.2020 u 16:55
0

Maradona izlazi iz bolnice ide na lečenje od alkoholizma

 Bivši argentinski fudbaler Dijego Armando Maradona (60) biće pušten danas iz bolnice i prebačen u kliniku za oporavak, kako bi se lečio od zavisnosti od alkohola, saopštio je danas njegov advokat Matijas Morla.

Bivša zvezda Boka juniorsa i Napolija operisao je prošlog utorka krvni ugrušak na mozgu, ali je duže zadržan u bolnici zbog simptoma apstinencialne krize nastale zbog neuzimanja alkohola.

OVO MORATE ZNATI

MITROPOLIT AMFILOHIJE OSTAVIO TESTAMENT: Nosi VAŽNU PORUKU i biće otvoren u prisustvu vladike Joanikija

SUTRA ISPLATA POSEBNE NOVČANE NAKNADE ZA OKTOBAR

ANA BRNABIĆ JASNA: Mnogo toga da se uradi na unapređenju položaja žena

BAJDEN PORUČIO: Ništa neće sprečiti transfer vlasti

Morla navodi da će Maradona, koji trenutno radi kao trener u Gimnaziji direktno ići u rehabilitacioni centar gde će svega nekoliko bliskih osoba moći da ga posećuju.

– Dijego želi da ide na rehabilitaciju. Dobra stvar je što je Dijego stabilno. On je prošao kroz možda najteži trenutak u životu i mislim da je čudo što su otkrili da to krvarenje u mozgu može da ga košta života – rekao je Morla.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter