Izvor: Blic.rs
11.11.2020 u 15:30
0

PREMINUO SPORTISTA: Legendarni košarkaš Zvezde umro posle duge i teške bolesti

Bolje ćemo kontrolisati bolesti ako sagledamo organizam i napravimo korekcije njegovih aktivnosti: na prvoj liniji odbrane od opake korone i drugih infekcija su zdrava hrana i odsustvo stresa

Korona hvata zalet, a jesen i nestabilno vreme „počastili“ su nas i brojnim drugim respiratornim infekcijama. S onim blažim još nekako i možemo da se izborimo, proći će za nekoliko dana. Uslov je da ostanete kod kuće, pijete čaj, limunadu, jedete lekovitu pileću supu po bakinom receptu. Ali kako preduprediti ili zalečiti opasni kovid 19? Dokazano je da je za borbu organizma protiv virusa korona ključno jačanje imunog sistema, podseća čitaoce Lene naš poznati imunolog, prof. dr Borislav Kamenov. To ćemo učiniti pomoću vitamina D, cinka, selena i izbacivanjem toksina iz organizma: – Treba da upotrebljavamo maske i dezinfekciona sredstva, ali to nas ne spasava sto odsto. Ako se ne podigne imunitet, organizam će i s malom količinom virusa da se razboli.

Legendarni košarkaš Crvene zvezde Mileta Lisica preminuo je u 55. godini posle duge i teške bolesti.

OVO MORATE ZNATI

MITROPOLIT AMFILOHIJE OSTAVIO TESTAMENT: Nosi VAŽNU PORUKU i biće otvoren u prisustvu vladike Joanikija

SUTRA ISPLATA POSEBNE NOVČANE NAKNADE ZA OKTOBAR

ANA BRNABIĆ JASNA: Mnogo toga da se uradi na unapređenju položaja žena

BAJDEN PORUČIO: Ništa neće sprečiti transfer vlasti

Lisica je rođen 12. juna 1966. godine u Priboju. Radio je u lokalnoj fabrici FAP i uporedo počeo da igra košarku za lokalni Poliester.

Njegove dobre partije nisu ostale nezapažene, pa je preko Slobode iz Tuzle dospeo u prvi tim Crvene zvezde 1992. godine.

U naredne dve sezone bio je bitan šraf u timu koji je Zvezdi donelo dve nacionalne titule posle dve decenije posta. U Crvenoj zezdi je nakon toga odigrao još jednu sezonu, a ukupuno je odigrao 103 utakmice i postigao 1345 poena.

Nakon Crvene zvezde karijeru je nastavio u Rumi pa u timovima u Sloveniji i Francuskoj, gde je takođe ostavio dubok trag.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter