Izvor: blic
14.07.2021 u 11:50
0

MESI ZA DLAKU IZBEGAO SIGURNU SMRT! Drama u Argentini

Lionel Mesi je ponovo imao problem sa – avionima.

Prošle godine je njegov privatni avion dva puta prizemljen zbog kvara, a sada se suočio sa drugom vrstom problema, pošto je na aerodromu u Rozariju u momentu kada se pripremao za let svojim privatnim avionom stigla dojava o bombi na aerodromu!

VAŽNO:

HAOS U BEOGRADU! GORI MAGACIN NA DORĆOLU: Na licu mesta šest vatrogasnih ekipa!

VELIKI PROBLEMI I ZA TURSKI TURIZAM: Kipar zabeležio najviše obolelih od početka epidemije

DANAS VEOMA TOPLO: Temperatura i do četrdeset stepeni!

DANAS SU SVETI VRAČI! Posvetite se molitvi – ali OVO nikako ne radite!

Naime, jedan čovek je tvrdio da u svom koferu ima bombu, što je izazvalo dramu i hitnu evakuaciju aerdoroma, pa su tako odloženi svi letovi, među kojima i let koji je Mesi trebalo da ima iz rodnog Rozarija vrati u Španiju, posle osvajanja Kopa Amerike, što je bio njegov prvi veliki trofej s Argentinom.

Iako je za manje od sat vremena incident rešen, to je dovelo do kašnjenja mnogih letova, između ostalih i Mesijevog.

PROČITAJTE JOŠ:

(VIDEO) ZAVRŠENA SEDNICA KRIZNOG ŠTABA! Kisić: Imano oružje za pobedu nad virusom – VAKCINE!

U „DOBRO JUTRO SRBIJO“ OTKRIVAMO: Da li je u Srbiji počeo četvrti talas korone? Ko iz regiona šalje poruke mržnje Srbiji? Da li će se ikada rešiti slučaj nestalih lica na KIM?

VELIKA SAOBRAĆAJKA NA AUTO-PUTU: Prevrnuo se šleper na putu za Beograd!

Mesi je trenutno i dalje slobodan igrač, pošto mu je ugovor sa Barselonom istekao i čeka se rasplet te situacije, za koju sa Nou Kampa tvrde da nema nikakvih problema i da će Mesi potpisati novi ugovor. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter