Izvor: Happy BSC
25.02.2021 u 22:53
0

MILAN – ZVEZDA (1:1)! Kraj evropskog sna! Gobeljić TRAGIČAR UTAKMICE!(VIDEO)

Fudbaleri Crvene zvezde remizirali su u Italiji sa Milanom 1:1 u revanš meču šesnaestine finala Lige Evrope.

Nakon remija u Beogradu ovo je označilo kraj „evropskog sna“ za crveno-bele ove sezone.

TOK MEČA: 

93. minut – Kraj meča!

91. minut – Sjajna prilika za Rebića, ali Zvezda se uz puno sreće odbranila.

90. minut – Utakmica je produžena za tri minuta. 

85. minut – Izborio se Zlatan Ibrahimović za prostor, pokušao je da ubaci loptu u peterac Zvezde, odlično se postavio Borjan

82. minut – Sjana šansa za Zvezdu. Imali su dva na jedan, imao je Katai loptu i nije želeo da doda Ivaniću koji je bio sam, probao je šutem u bliži ugao, ali je pogodio samo spoljni deo mreže. 

78. minut – Dobra prilika za Milana Pavkova, imao je priliku glavom da zatrese mrežu, ali Tomori dobro reaguje

76. minut – Zvezda kreće u presing po celom terenu. Iako ima igrača manje, nema više šta da izgubi srpski tim. Katai izvodi prekid, ali bez konkretnog rešenja. 

74. minut – Milan je postigao pogodak, ali je on poništen zbog ofsajda. 

72. minut – Ušao je i Pavkov umesto Falćinelija. 

70. minut – CRVENI KARTON za Gobeljića!

70. minut – U igru su ušli Katai i Falko. 

68. minut – VELIKA PRILIKA ZA ZVEZDU Nakon prekica Sanogo šutira, donaruma brani, a Gobeljić promašuje sa četiri metara nebranjeni gol! 

66. minut – Probao je Ibrahimović iz prekida sa 35 metara, ali pravo u Borjana koji je ponovo bio siguran. 

64. minut – Treći pokušaj Kange iz daljine i ponovo dosta neprecizno. 

63. minut – Žuti karton za Ibrahimovića zbog visoko podignute noge prilikom izbijanja lopte od strane Borjana. 

61. minut – Sjajan prodor Ivanića koji je probao levom, ali lopta se odbila od jednog igrača domaćih i otišla u korner. Najbolja šansa u nastavku za Zvezdu.

56. minut – Sjajnu kontru Zvezde upropastio je Gajić očajnim centaršutem. 

53. minut – Prvi pokušaj Ibrahiomovića, ali „živu“ loptu hvata Borjan posle šuta Šveđanina. Milan ima inicijativu u nastavku, ređaju se šanse za domeće, Zvezda se brani svim silama. 

51. minut – Probao je sada iz daljine i Petrović, ali i on je bio dosta neprecizan.

48. minut – Ponovo je probao sa velike udaljenosti Kanga, kao na kraju prvog dela igre, i ponovo dosta neprecizno. 

46. minut – U igru ulaze Zlatan Ibrahimović i Ante Rebić. Kod Zvezde je umest Srnića u igri Petrović.

Zavšreno je prvo poluvreme na San Siru!

46. minut – Probao je Čalhanoglu sa ivice šesnaesterca iskosa sa desne strane posle prekida, ali šut je bio previše jak i lopta je otišla daleko preko prečke gola Borjana. 

43. minut – Odličan pokušaj Kange sa više od 30 metara, ali lopta je prošla tik pored leve stative gola Donarume koji je ostao u čudu kvalitetom šuta. 

39. minut – Posle pasa Kesija probao je Čalhanoglu sa nekih 20 metara po zemlji u bliži ugao, ali ponovo je kao pobednik izašao Milana Borjan koji je večeras sjajan. 

37. minut – Sjajna odbrana Milana Borjana posle zicer situacije za Daloa koji je imao jedan na jedan sa golmanom Zvezde posle sjajnog centaršuta sa druge strane.

34. minut – Oprobao je Kanga šut iz daljine, ali lopta je otišla daleko od gola domaćih. 

29. minut – Gužva u šesnaestercu Zvezde, loše se snašao Gajić, zapretio je Leao, a na kraju Borjan hvata loptu i otklanja opasnost. 

24. minut – GOOOOOOOOL! Ben donosi izjednačenje Zvezdi na San Siru.

22. minut – Fauliran je Falćineli na ivici šesnaesterca. Probao je Ben iz prekida i pogodio prečku, popularne rašlje tačnije. 

19. minut – Zvezda je postigla gol iz kornera, ali on je poništen zbog igranja rukom Radovana Pankova posle gledanja VAR-a!

16. minut – Nakon odličnog pasa Ivanića probao je Ben iz okreta, ali lopta ide preko prečke. Najbolja šansa na meču za crveno-bele.

14. minut – Posle centaršuta probao je Falćineli iz okreta, ali pogodio je igrača domaćih i lopta se odbila u korner. 

11. minut – Nova prilika za Kesija koji je probio po levoj strani, ali je u poslednji čas reagovao Degenek i loptu izbacio u korner.

9. minut – GOL! Milan vodi golom Kesija sa penala! Sudija je dozvolio da se igra nakon te sumnjive situacije, ali nakon asistencije iz VAR sobe igra je prekinuta, a onda je glavni arbitar gledao u monitor i odlučio da pokaže na belu tačku. 

8. minut – PENAL za Milan zbog igranja ruke Gobeljića.

5. minut – Ekipa Milana ima ofanzivu od starta meča, ali za sada bez prave prilike. Rade Krunić je najagilniji od svih do sada. 

1. minut – Počela je utakmica na San Siru.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter