Izvor:
15.06.2019 u 11:12
0

MILOŠEVIĆ: Biće još promena…Prelazni rok je kod nas tek počeo! (FOTO)

Trener fudbalera Partizana Savo Milošević izjavio je danas, pred početak priprema za narednu sezonu, da će u timu biti promena.

-Biću tu još dosta promena, ali o tome ne mogu sada da pričam. Prelazni rok je kod nas tek počeo, a i to je rano u odnosu na Evropu. Nije još sve kompletirano i delom zbog toga smo promenili prvobitni plan priprema. Trebalo je danas da idemo na Zlatibor, ali smo to istumbali i prilagodili celoj situaciji. Počinjemo vrlo brzo pripreme za razliku od evropskih liga. Hteli smo da u tih šest, sedam dana imamo organizaciono najbolje uslove u našem sportskom centru, a nadam sa ćemo da rešimo neke organizacione stvari do 21. juna, pa onda da idemo na Zlatibor-rekao je Milošević

Na Miloševićevom spisku našlo se 37 fudbalera, koji će od 21. do 27. juna odratiti pripreme na Zlatiboru, dok će drugi deo priprema obaviti u Sloveniji od 3. do 13. jula.

-Juče smo predstavili tri pojačanja, pa su me pitali otkud odjednom tri igrača. Tako će biti i u buduće, jer ne možemo sve stvari da predvidimo. Biće dosta i odlazaka i dolazaka, i to je živa materija. Ja bih kao trener voleo da imam jasnu sliku, ali u ovim našim uslovima kada počinjemo ranije pirpeme, to je nemoguće- rekao je Milošević, koji je dodao da će pred polazak na pripreme u Sloveniju skratiti spisak.

-Moj plan je da vodim 25, 26 igrača koji mogu da uđu u roster. Na to mogu da dođu dva, tri klinca iz naše omladinske škole, što je neophodno i što ja volim- dodao je Milošević.

On nije hteo da govori o potencijalnim pojačanjima, a upitan je i za povratak Sejdube Sume iz Makabi Haife i Ognjena Ožegovića iz ruskog Arsenala.

-Sumi ću posvetiti pažnju kao i svim ostalim igrači. Imam plan za njega, ali ne znam da li će njemu to odgovarati. I to važi za sve. Kada sam došao ovde, bilo je 27 igrača i nije me zanimalo ko je ko, a tako je i sada sa ovih 30. Kakve ću odluke donositi, zavisi isključivo od njih-zaključio je Milošević.

Izvor:Tanjug
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter