Izvor: BSC HAPPY
06.04.2023 u 16:51
0

MLADOST GAT IZDALA SAOPŠTENJE: ‘Greške su normalne, ali pošto su učestale, počinjemo da sumnjamo da li su plod slučajnosti!’

Potpuno su revoltirani zbog spornog momenta.

Mladost GAT se nalazi u grčevitoj borbi za opstanak i daleko su od sigurne zone. Sa klupe ih predvodi Nenad Lalatović koji je baš uoči ovog susreta sa Kolubarom zahtevao pošteno suđenje, a klub smatra da isto nije dobio tokom pomenutog meča, pa se oglasio saopštenjem koje prenosimo u celosti:

‘Poštovani, Fudbalski klub Mladost GAT želi da se obrati celokupnoj sportskoj javnosti, nakon nekoliko diskutabilnih sudijskih odluka na utakmicama našeg kluba.

FK Mladost GAT se nije oglašavala oko utakmica koje je do sada odigrala, znajući da su sudijske greške sastavni deo fudbalske igre. Međutim, kako su učestale, počinjemo da sumnjamo da one nisu samo plod slučajnosti, već nečije namere da nam se uskrati pravo na poštenu i ravnopravnu borbu za opstanak u Super ligi Srbije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FK MLADOST GAT (@fkmladostgat)

FIFA „ZAKLJUČALA“ MARAKANU! OVO je razlog kazne za šampiona Srbije!
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter