Izvor:
15.01.2018 u 20:34
0

MNOGI NISU VEROVALI, ALI JE SADA POTVRĐENO: Boaći je opcija za napad Čelsija!

Ričmond Boaći jeste opcija za Čelsi!

Iako je zvučalo prilično neverovatno kada su ostrvski tabloidi lansirali tu vest pre nekoliko nedelja, danas stiže ozbiljna potvrda. O mogućnosti da napadač Crvene zvezde pojača Plavce, javljaju ozbiljni i relevantni mediji kao što su Ivning Standard i Telegraf koji imaju prilično dobre izvore sa Stamford Bridža. Boaći je trenutno jedna od tri opcije za napad Plavaca, javlja uticajni novinar Met Lou.

Stavri su jednostavne: Antonio Konte želi rezervnog napadača kao podršku Alvaru Morati! Planirao je prošlog leta da to bude Fernando Ljorente, ali mu ga je Poketino preoteo ispred nosa. Ove zime će najverovatnije ostati bez Batšuajia koji se dogovorio o odlasku na pozajmicu u Sevilju zbog Mundijala, tako da je dovođenje centrafora trenutno prioritet na Stamford Bridžu. Moćna direktorka Marina Granovskaja je rekla Konteu da skupocena pojačanja ne dolaze u obzir, već samo neke lou-kost varijante. za Čelsijeve standarde, to su igrači od desetak miliona evra…

Prva želja je Endi Kerol iz Vest Hema. Konte smatra da mu je potreban baš takav razbijač koji bi ulazio sa klupe ili menjao Moratu u manje bitnim utakmicama. Čelsijev plan je da od gradskog rivala zatraži Kerola na pozajmicu. U Vest Hemu su već spremili odgovor da pozajmica ne dolazi u obzir već samo prodaja. Ipak, s obzirom da Kerol nije u prvom planu kod Dejvida Mojesa, možda će gradski rivali i naći zajednički jezik. Vest Hem bi se rado rešio Kerolove visoke plate od 90.000 funti nedeljno, pa zbog toga ne treba isključiti ovu kombinaciju.

Druga opcija su Benteke ili Boaći. Belgijanac iz Kristal Palasa je u očajnoj formi ove sezone, Roj Hodžson nema ništa protiv da ga se reši i zbog visoke plate, ali čeka da prvo dovede zamenu. Trenutno pregovaraju sa Fjorentinom kojoj su ponduili 17.000.000 evra za Kumu Babakara i čekaju odgovor kako bi dali zeleno svetlo za odlazak Bentekea.

Boaći je Konteova opcija. Ovaj ga poznaje iz vremena kada ga je kao mladog igrača doveo u Juventus. Italijan je očigledno ispratio razvoj karijere nekadašnjeg pulena i renesansu koju je doživeo u Crvenoj zvezdi. Za Čelsijeve mogućnosti, Boaći je jeftina opcija, posao bi vrlo brzo mogao da se dogovori sa Crvenom zvezdom koja čeka na konkretne ponude za najboljeg napadača. Boaći ima veliku želju da se okuša u Premijer ligi, spekulisalo se da ga žele VBA, Kristal Palas, Njukasl… Ali niko od njih nije poslao ponudu. Zvezdin napadač čeka ponudu sa Ostrva zbog koje je stavio na „stendbaj“ ponude iz Kine.

Happytv.rs/Mozzartsport
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter