Izvor: Blic.rs
25.11.2020 u 18:23
0

MOJE SRCE JE UZ SRBIJU! Ovako je o našoj zemlji govorio Maradona!

Dijego Armando Maradona, najbolji argentinski i jedan od najboljih fudbalera svih vremena, danas je umro, javio je najveći argentinski medij „Klarin“.

Jedan od najboljih, ako ne i najbolji fudbaler planete svih vremena, nije krio koliko je voleo Srbiju i Srbe, i rado se sećao kada je bio počasni gost u našoj zemlji, kada je bio gost režisera Emira Kusturice.

– Pa naravno. Emir je moj prijatelj, napravio je odličan film o meni. Bilo mi je lepo kod vas. Moje srce je uz Srbiju, a znam da je i srce cele Argentine uz vašu zemlju i da moj narod gaji snažna osećanja prema vašem – uz širok osmeh poručio je tada Maradona.

OVO MORATE ZNATI

TUGA! UMRO Dijego Maradona!

OTKRIVENI maloletnici koji su UKRALI KUTIJU u kojoj se nalazio novac za LEČENJE MALE ANIKE!

Siniša Mali POTPISAO UGOVOR ZA IZGRADNJU PUTA NIŠ-MERDARE!

Maradonina slava je velika, ima mnogo prijatelja među slavnim ličnostima, a među njima su i dvojica svetski poznatih Srba čuveni reditelj Emir Kusturica i najbolji teniser današnjice Novak Đoković.

Kusturica je toliko bio fasciniran sjajnim Argentincem da je čak i snimio film o njemu “ Dijego Maradona“

Film govori o životu Dijega Maradone. Tu su dirljiva svedočenja, neobjavljene slike, delovi iz njegove antologije.

Inače, Maradona je pre dve sedmice podvrgnut operaciji subduralnog hematoma na mozgu, nakon što je hospitalizovan zbog anemije i dehidracije. Lekari su intervenciju izveli i najavili da sledi period oporavka.

Nažalost, situacija se, očigledno, naglo pogoršala jer, kako javljaju lokalni mediji – Maradona je izgleda doživeo srčani udar, a brza intervencija lekara nije bila uspešna.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter